Zápisník zahraničních zpravodajů
Rybí divočina je dnes k pohledání, ale najít ještě jde. Třeba v egyptské Hurghadě, kde se usazuje také stále víc Čechů
Zápisník zahraničních zpravodajů

Radiožurnál
Většina mořských ryb už dnes pochází ze sádek. Divoce chycených úlovků najdete na trhu a na talíři čím dál méně. Pro svou chuť je ale rybí divočina ceněná. V některých restauracích si dokonce můžete vybrat. Buď rybu ze sádky, nebo stejnou rybu chycenou v moři. Rozdíl v ceně bývá i několikanásobný.
Štěpán Macháček
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Udělejte si lososa v papilotě se špenátem! Ke zdravému jídlu se jako příloha hodí pečené brambory
Vaříme s Habadějem
-
Petr Holub: Ruka na kohoutku s plynem. Máme se bát?
Názory a argumenty
-
Bez pstružích líhní bychom za pár let lososovité ryby patrně znali jen z učebnic
Hobby magazín
-
Výlov rybníku na Farmě Blaník s Milošem Zapletalem
Pochoutky na talíři
-
Pomazánky z lososa
Dobroty Dáši Kubíkové
-
BONUS: Podle Gorbačova byl slib o nerozšiřování NATO mýtus
Na Východ!
-
Nejlepší sleď neboli herynek ve Velké Británii je uzený a vyrábí se stejně od konce 19. století
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Ve vlastní šťávě: Kam se poděl losos?
Ve vlastní šťávě
-
Zákeřná delikatesa dorazila do Prahy, láká Pavel Maurer na...
Glosa Pavla Maurera
-
Jelec tloušť, kulinářsky nepříliš ceněná, ale zajímavá ryba, a pak zastávka u rybářské stráže
Máme rádi zvířata