Pochoutkový rok
Bílé, červené, šumivé. Jakou teplotu má mít při podávání víno? Souvisí s tím i držení sklenky
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Víno je kultovní nápoj, který v podstatě už známe ze starověku. Pivaři se přou s vinaři, který nápoj je starší, a proto si také víno také zaslouží důstojného zacházení. Jak na to, radí Ladislav Špaček.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jak archivovat vína? Po 200 letech jsou nepitelná, uchovávají se jen jako rarita
Pochoutkový rok
-
Vinaři letos očekávají kvalitní víno
Zprávy z Vysočiny
-
Víno pijte pro dobrou náladu, ne na smutek, říká Oldřich Bujnoch
Zálety Aleny Zárybnické
-
Jak poznat kvalitní víno od špatného? Mistrovský kurz sommeliéra Jakuba Přibyla
Mistrovský kurz
-
Sommeliér: Osmdesát procent schopnosti rozeznat víno je píle
Hovory
-
Václav Souček: Školení
Glosa dne aneb Co týden dal
-
Proč a jak archivovat vína
Hobby magazín
-
Před měsícem bylo víno na vinici, dneska je svatomartinské na...
Příběhy z Vysočiny
-
Letošní svatomartinská vína jsou velká, unikátní a bohatá, sluníčka bylo hodně, těší se degustátor
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Na Pražském hradě můžete ochutnat víno ze Svatováclavské vinice
Česko – země neznámá