Pochoutkový rok
Jak správně platit spropitné a jak to udělat, když chceme být diskrétní, radí Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Při placení v restauraci musíme pamatovat na to, že je obvyklé dávat spropitné. U nás se spropitné drží tradičně na deseti procentech z celkové útraty. Můžeme ho zaplatit dvěma možnými způsoby.
Patrik Rozehnal
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Arthur Conan Doyle: Druhá skvrna. Sherlock Holmes a vysoká politika
Hra na sobotu
-
Edgar Allan Poe: Černý kocour
Povídka
-
Meteor o orientaci hmyzu, teplotní inverzi a spolupráci zvířat
Meteor
-
Ve smrti budeme konfrontováni s tím, jak jsme žili, prozrazují režisér Poltikovič a herec Dušek
Host Lucie Výborné
-
Věra Nosková: Proměny
Četba na pokračování
-
Rozhodčí. Vražda muže, který byl vždy ochoten pomoct sousedům v nouzi
Kriminálka
-
Člověk na okraji
Radiokniha
-
Jozef Lenhart: Spolek kloboukových dam. Jak trpká je realita, před kterou se utíká do vzpomínek?
Sobotní drama
-
Fantom opery
Podvečerní čtení
-
Operuji sám sebe a dívám se na své vnitřnosti, popisuje svou novou knihu lékař Šebek
Host Radiožurnálu