Pochoutkový rok
Kančí guláš podle rodinné receptury uvařila Iveta Richterová. Má krásnou barvu, chuť a šťavnatost
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Kančí je výborné maso. Má sílu a šťavnatost vepřového, ale chuť a vlákna jako hovězí. A z něj je guláš, jak má být. Nádherně tmavý a místo omáčky vznikne sos, který osvěží citron, rum a víno. Že to nejde dohromady? Vyzkoušejte. Kančí guláš podle své maminky a babičky uvařila Iveta Richterová z Hradiště na Teplicku.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Letní čočkový salát tří chutí od Dominiky Moldaschlové překvapí protichůdnými kombinacemi
Pochoutkový rok
-
Vepřová pečeně na jogurtu. Pusťte do své kuchyně „nový svěží vítr“ a určitě nebudete litovat
Vaříme s Habadějem
-
Flank steak
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Letní karbanátky. Místo masa spoustu zeleniny
Vaření s Mirkou Kuntzmannovou
-
Ve vlastní šťávě: Tuk je chuť!
Ve vlastní šťávě
-
Dagmar Ruščáková: Pečeť ročních období
Nedělní káva
-
Juraj Herz podle Jana Drbohlava
Úžasné životy
-
Bůček jako symfonie chutí: Upečte ho správně s našimi tipy. Jak na to, prozradí Babské rady
Babské rady
-
DNA 632. Středočeská kriminálka na stopě „dětskému“ vrahovi
Kriminálka
-
Betty MacDonaldová: Vejce a já
Četba na pokračování