Pochoutkový rok
Na dovolené u švédského stolu nikdy nenapichujeme pokrmy vidličkou, ani je nenabíráme samotnou lžící
Pochoutkový rok
![Švédský stůl, překládací příbor (ilustrační foto)](/sites/default/files/styles/detail/public/rapi/2024-06/8c482b1213abfb701d6c47cafc950684.jpg?h=b9af0d62&itok=TlIBRtuZ)
Rádio vašeho kraje
Blíží se čas dovolených. Čas, kdy vyrazíme třeba k moři, možná do hor, někam, kde budeme ubytováni a snídani nebo večeří si budeme dopřávat takzvaně pomocí švédského stolu. Jak si jídlo z takového švédského stolu vlastně nabírat? To ví mistr etikety Ladislav Špaček.
Patrik Rozehnal
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Mlčeti zlato u jídla neplatí. Pokud je pokrm horký, zásadně konverzujeme, radí Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
-
Václav Erben: Bláznova smrt
Četba na pokračování
-
Nechybí (téměř) v žádné kuchyni. Jak se ale cibule objevila v českém jazyce?
Okolo češtiny
-
Ve vlastní šťávě: Na stáži je důležité nasát filozofii restaurace a tu se snažit přenést
Ve vlastní šťávě
-
Tereza Kostková šla na pouť Toskánskem. „Chybí mi setkání se mnou. Potřebovala jsem být v tichu“
Blízká setkání
-
Jak správně jíst špagety, kuřecí stehno a rakvičku se šlehačkou?
Návod na etiketu
-
Pestrá přehlídka závinů a nejnovější specialita kulináře Petra Stupky
Kuchařské čarování
-
„Můj přítel nebyl na zájezdu tak dlouho, aby ho hodokvas přestal bavit.“ Omeletky Haliny Pawlowské
Omeletky