Pochoutkový rok
Na kefírovou pavučinkovou buchtu od Simony Prokešové stačí pár základních surovin. A je bez cukru
Pochoutkový rok

Rádio vašeho kraje
Recept, na který vám stačí pár základních surovin. Vláčná kefírová buchta s efektem pavučiny vás zasytí. Je vláčná, až mokrá, s výraznou chutí kakaa. Díky medu je také zdravá. Pekla Simona Prokešová z Jihlavy.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Kremrole v domácím listovém těstě od Jiřího Vančata jsou pečené s láskou. Jen to křupne
Pochoutkový rok
-
Amolety s pudingem
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Ve vlastní šťávě: Tuk je chuť!
Ve vlastní šťávě
-
330. schůzka: Musica a Grammatica
Toulky českou minulostí
-
Na stavbu Wenkeova obchodního domu v Jaroměři dohlížel slavný architekt Josef Gočár
Českem bleskem
-
Písně, které mi utrhly srdce
Haló, Soukup. Haló?
-
Edgar Wallace: Soudce Jack. Tajemná krimi s Miroslavem Moravcem a Vladimírem Rážem
Hra na neděli
-
Emil Vachek: Muž a stín
Četba na pokračování
-
Mrtvou neměl nikdo rád
Podvečerní čtení
-
Cukr je jed, který naše tělo nepotřebuje. Mýtus uvedla na pravou míru nutriční terapeutka
Radioporadna