Pochoutkový rok
Nešvary obsluhy v restauracích: Kdy může odnést talíře ze stolu?
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Obsluha v restauracích by měla vědět, jak se správně chovat k hostům. Přesto se u ní vyskytuje jeden nešvar, a to je ne vždy příkladné sklízení talířů ze stolu. Pokud obědváme společně s přáteli, odnášení talířů má jasná pravidla.
Patrik Rozehnal
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Slánku nikdy druhým nepodáváme bez pepřenky. Patří k sobě jako milenci, prozrazuje Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
-
Látkový ubrousek se podle etikety dává na kolena, pečivo neukusuje a meloun krájí příborem
Návod na etiketu
-
Ve vlastní šťávě: Diktát trendů nemůže za vaše zpackané...
Ve vlastní šťávě
-
Jak se dnešní pravidla stolování liší od etikety renesanční Itálie?
Glosa Pavla Maurera
-
Sekty, 1. část
Forenzní psychologie
-
Kterak na Štuclinku ze studny reptalo
Hajaja
-
Hygienici nejsou jenom zlá kontrola, často provozovatelům restaurací i radí
Host ve středu
-
William Shakespeare: Sen noci svatojánské. Příběh milenců, lesních elfů i athénských řemeslníků
Hra na sobotu
-
270. schůzka: Vítězství... nebo past?
Toulky českou minulostí
-
Hlavně žádné prudké pohyby, říká ke sloučení filharmonie a divadla v Olomouci ředitel David Gerneš
Mozaika