Pochoutkový rok
Poslechněte si: Pochoutkový rok 9. 4. 2023
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Soutěžní recept: velikonoční sekaná pečeně od Boženy Tompichové. Chcete si přidat jídlo? Takzvaný nachservis už není obvyklý, říká Ladislav Špaček. K Velikonocům patří králičí maso. Ve své restauraci ho podává i Zdeněk Pohlreich.
Patrik Rozehnal
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 14. 5. 2023
Pochoutkový rok
-
Lebkuchendocken – tradiční egerlandští šneci z kynutého těsta
Vaříte tradičně s Českým rozhlasem Karlovy Vary
-
Vejce na kyselo na Modré pondělí
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Bezlepkové beránky a další pečivo nabízí pekařka ve Volarech. Recepty každý rok znovu testuje
Zprávy z jižních Čech
-
Jak na nejhezčího velikonočního beránka? Základem je správně nachystaná forma, radí pekařka
Dva na Dvojce
-
Jednoduchý a zdravý kopřivový a pampeliškový koktejl doporučuje na jaře kosmetička Vlasta Libotovská
Šarm
-
Co s vykoledovanými vejci a čokoládami? RECEPTY
Žurnál servis
-
Vajec by na trhu před Vánocemi mělo být dost a navíc podle drůbežářů nehrozí dramatické zdražení
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Glosa dne aneb Co týden dal
-
Pestré letní Kuchařské čarování – saláty, zeleninový puding, rychlý koláč na různé způsoby
Kuchařské čarování