Pochoutkový rok

Tažený jablečný závin na sváteční stůl patří. Zkuste ho ozvláštnit brusinkami, radí Josef Maršálek

Pochoutkový rok

Tažený jablečný závin na sváteční stůl patří. Zkuste ho ozvláštnit brusinkami, radí Josef Maršálek
Tažený štrúdl s brusinkami

Rádio vašeho kraje

Vánoce jsou na spadnutí. Štědrovečerní stůl spolehlivě obohatí tažený závin s jablky, sušenými brusinkami a ořechy. Brusinky jsou na rozdíl od rozinek výraznější, dodají příjemnou kyselost. Ořechy můžete zvolit dle libosti – vlašské, lískové, pekanové, makadamové. Cukr posypaný na těsto ještě před upečením vytvoří křupavou krustičku. Tenhle závin je rozhodně plný chuti!

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu