Pochoutky na talíři
Petr Vlk uvařil jahodové knedlíky v perníku, ochutnávala Jana Šulcová
Pochoutky na talíři
Střední Čechy
Zkuste si udělat báječné a přitom jednoduché jahodové knedlíky obalené v perníku jako šéfkuchař Petr Vlk z restaurace Na Kopci v Praze 5. Recept prý pochází od Pavla Pospíšila, jeho velkého učitele. Ochutnávat dorazila také herečka Jana Šulcová.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Petr Havlíček připravil salát s uzeným pstruhem
Pochoutky na talíři
-
Kakaový koláč s tvarohem podle Věry Pospíšilové
Pochoutkový rok
-
Natočit recept pro Pochoutkový rok trvá několik hodin, ale...
Příběhy z Vysočiny
-
Jak některé pražské restaurace vnímají moderní českou kuchyni Aneb kuchařovo zoufalství
Glosa Pavla Maurera
-
Rybaření si můžete vyzkoušet i bez rybářského lístku
Dobré dopoledne
-
Pavel Juřica - herec
Tandem
-
Chomutovská jídelna Labuť láká – na českou klasiku i chilli bůček po thajsku
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
-
V Kambodži odmítla ochutnat pavouky, ale v Turecku se vydala do podzemí za mořskou pěnou
Na cestách s Petrem Voldánem