Pochoutky na talíři
Radek Příhonský uvařil liškového kubu s parmezánem, ochutnával Jakub Smolík
Pochoutky na talíři
Střední Čechy
Šéfkuchař Radek Příhonský naučil Naďu Konvalinkovou a Patrika Rozehnala připravovat liškového kubu v moderní úpravě. Do restauracei Amade na Praze 1 dorazil i zpěvák a muzikant Jakub Smolík, který přijal roli vrchního degustátora.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Brunch česky? Víkendové debužírování. Jde o to nespěchat, usmívá se autor gastromapy Lukáš Hejlík
Host Lucie Výborné
-
Pečenou polévku z kohoutka od Jana Zmeškala vyzkoušel zpěvák Marián Vojtko
Pochoutky na talíři
-
Peter Cmorik ve Dvojce u piana skládá hold Vašo Patejdlovi
Dvojka u piana
-
Jakou roli hraje v jejím životě hudba, prozradí rektorka AMU Ingeborg Radok Žádná
Stříbrný vítr
-
I při hře na housle je možné zpívat, chce to jenom natrénovat, říká hudebnice Pavlína Pulicarová
Host ve středu
-
Palora se připravuje na Tisíc hlasů adventu. Noty jsou rozdány
Mozaika
-
Jindřichohradecký rodák Jiří Hromádka zpíval v Rokoku, pak ve Švýcarsku a na zaoceánských lodích
Jihočeši
-
Pěvecký sbor Česká píseň slaví 70. výročí, sbormistr Vojtěch Jouza zve na festival Plzeňský podzim
Náš host
-
Johann Nepomuk Hummel, klasik z Prešpurku
Taktovka
-
Od dědečkovy lesnické trubky do Carnegie Hall. Kontrabasista Rostislav Tvrdík procestoval celý svět
Host ve studiu