Příběhy z Vysočiny
Zdeněk Kubák: Když mají v Itálii na každém rohu výbornou kávu, proč bychom ji nemohli mít i u nás
Příběhy z Vysočiny

Vysočina
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Dlouhým presováním se kvalita kávy ničí. Espresso je lepší dolít horkou vodou
Radioporadna
-
Údajně nejekologičtější výletní loď ve Středomoří se snaží také fungovat udržitelně
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
V Uherském Brodě můžete zajít do kavárny, kde si návštěvníci povídají v angličtině nebo italštině
Dobré ráno s Českým rozhlasem Zlín
-
Příběhy z Vysočiny
-
Šálek s čajem nebo kávou je potřeba donést bezpečně k ústům. Jak ho správně držet za ouško?
Pochoutkový rok
-
V bývalé nádražní budově v Litoměřicích si můžete dát Kávu s párou. Unikátní kavárna hostí i akce
Výlety
-
I kapslové espresso může chutnat dobře, říká kavárník a pražič Kristián Kříž
Ve vlastní šťávě
-
Sicilské cannoli
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Pěstování kávy trvá několik let. Nenechte se odradit, když vám některá nechutná, radí pražič
Host Lucie Výborné
-
Na cestách s Petrem Voldánem a s herečkou Barborou Kodetovou nejen do New Yorku, Irska nebo Anglie
Na cestách s Petrem Voldánem