Radioporadna

Bez tapas není pořádná oslava! Specialista na španělskou kuchyni Vlady Nodžak nám poradil, jak na ně

Radioporadna

Bez tapas není pořádná oslava! Specialista na španělskou kuchyni Vlady Nodžak nám poradil, jak na ně
tapas

Hradec Králové

Do dnešní radioporadny jsme pozvali odborníka, který zná i něco jiného než jen česnekové jednohubky nebo šneky z listového těsta. Seznámíme vás se specialitami španělské kuchyně, naučíme vás dělat tapas. Naším hostem je Vlady Nodžak, specialista na španělskou kuchyni. 
Pavla Kindernayová

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Dobrý den přeje Pavla Kindernayova. Protože už se blíží Silvestr, pozvali jsme do dnešní poradny odborníka, který zná i něco jiného než jen česnekové jednohubky nebo šneky z listového těsta. Seznámíme vás se specialitami španělské kuchyně. Konkrétně naučíme vás dělat ta pas. Naproti mně je Vladimír Ježek, specialista na španělskou kuchyni.

  • Vítejte. Dobré dopoledne. Dobré dopoledne. Pavla. No jiný. Jen na úvod. Vy nejste jen tak nějaký specialista. Vy jste byl jako první zástupce ČR soutěžit i ve Valencii s tradiční Pálou. Přišel jste ve slavnostním, tak to tady prezentujete ČR.

  • No ne, jako byl sen první vlastně z ČR. 62 let soutěže, která se koná ve městě z člověka v okrese Valencie.

Více z pořadu

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu