Radioporadna
Bez tapas není pořádná oslava! Specialista na španělskou kuchyni Vlady Nodžak nám poradil, jak na ně
Radioporadna
Hradec Králové
Do dnešní radioporadny jsme pozvali odborníka, který zná i něco jiného než jen česnekové jednohubky nebo šneky z listového těsta. Seznámíme vás se specialitami španělské kuchyně, naučíme vás dělat tapas. Naším hostem je Vlady Nodžak, specialista na španělskou kuchyni.
Pavla Kindernayová
Přepis epizody
-
Dobrý den přeje Pavla Kindernayova. Protože už se blíží Silvestr, pozvali jsme do dnešní poradny odborníka, který zná i něco jiného než jen česnekové jednohubky nebo šneky z listového těsta. Seznámíme vás se specialitami španělské kuchyně. Konkrétně naučíme vás dělat ta pas. Naproti mně je Vladimír Ježek, specialista na španělskou kuchyni.
-
Vítejte. Dobré dopoledne. Dobré dopoledne. Pavla. No jiný. Jen na úvod. Vy nejste jen tak nějaký specialista. Vy jste byl jako první zástupce ČR soutěžit i ve Valencii s tradiční Pálou. Přišel jste ve slavnostním, tak to tady prezentujete ČR.
-
No ne, jako byl sen první vlastně z ČR. 62 let soutěže, která se koná ve městě z člověka v okrese Valencie.