Radioporadna
Připravte si nejlepší domácí sirup. Ovoce zpracujte za studena, byliny potřebují horkou vodu
Radioporadna
Pardubice
Tipli byste si, která bylina se u nás nejčastěji zpracovává do sirupů? Podle letitých zkušeností Jany Baborákové je to nejspíš květ černého bezu. Domácí bezová šťáva je v rodinách velmi oblíbená pro svou skvělou chuť i jednoduchou přípravu.
Jitka Slezáková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Burčákem se neťuká. Tahle kvalitní potravina si zaslouží přání dobré chuti. Ani sladké, ani hořké
Radioporadna
-
Doba je velmi rychlá a je obtížné být dobrou maminkou, pracovat i dobře vypadat, říká Klára Oltová
Šarm
-
Blahodárné účinky kmínu na naše zdraví. Připravte si kmínový čaj
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Místo šunkafleků zapečte těstoviny s brokolicí. Zelená je typická pro jaro, kdy se příroda probouzí
Vaříme s Habadějem
-
Tichý zloděj kostí, druhá nejčastější choroba po cukrovce. Důležitý je včasný záchyt osteoporózy
Radioporadna
-
Vaše každodenní inspirace: Letní obouvání
Káva o čtvrté
-
Špatné vyprazdňování trápí téměř třetinu lidí. Návykovou zácpou trpí hlavně ženy
Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Sírovec žlutooranžový – jedlá houba, která roste nezávisle na srážkách
Hobby magazín speciál
-
Malinám se letos daří. Správně vybraná odrůda plodí až do zámrazu
Hobby magazín
-
Boj o úrodu. Planeta se mění
Vinohradská 12