Vaříme s Habadějem
Místo šunkafleků zapečte těstoviny s brokolicí. Zelená je typická pro jaro, kdy se příroda probouzí
Vaříme s Habadějem
Hradec Králové
Zapečené těstoviny patří k nejmilovanějším a nejrychlejším jídlům, přitom vždycky vypadají tak, že jste si s nimi dali patřičnou práci. Nemusíte je připravovat zvlášť, naopak skvěle uplatníte zbylé povařené těstoviny. Vrstvit je můžete s jednoduchou rajčatovou omáčkou, bešamelem i různými druhy sýra. Poslední vrstvu by měl vždy tvořit sýr.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Kuřecí placičky. Osmažené dozlatova podáváme s bramborem či chlebem, ale klidně chutnají i samotné
Vaříme s Habadějem
-
Pečená kuřecí stehna na zelí a se smetanou od Boženy Tompichové
Pochoutkový rok
-
Česnekové těstoviny
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Italský sekaný řízek se sýrem
Kuchařské čarování
-
Ve vlastní šťávě: Co máte dnes na péro?
Ve vlastní šťávě
-
Těstovinové hnízdo s masovou náplní. Vynikající rychlovka
Vaření s Mirkou Kuntzmannovou
-
Fondue jsou ve Švýcarsku společenskou záležitostí. Nesmí se...
Glosa Pavla Maurera
-
Nejlepší domácí sirup: Ovoce zpracujte za studena, byliny potřebují horkou vodu
Radioporadna
-
Jak správně připravit maso vařené, uzené a na co nezapomenout u ryby
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové