Radioporadna
Šípek jako jedna z ex zdravých surovin. Máme recept na šípkový likér a přidáme i recept na sirup
Radioporadna
Hradec Králové
Kulinářská radioporadna, povídání o jídle se nikdy neoposlouchá. Dnes vám dáme i zajímavé tipy na netradiční recepty z podzimních plodů. Naším hostem je Ing. Miroslava Teichmanová ze Střední školy služeb, obchodu a gastronomie v Hradci Králové.
Pavla Kindernayová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Cheesecake aneb prázdninové mlsání. Ovoce jako třešnička na dortu vytváří luxusní letní dezert
Radioporadna
-
Nejlépe vařím, když jsem naštvaná, usmívá se foodblogerka Dagmar Heřtová
Host Radiožurnálu
-
Pochoutky s Kateřinou Cajthamlovou
Pochoutky na talíři
-
Zdravotní sestra Šárka vzpomíná na stav nouze: Nikdo nám neřekl, jak to bude bolet...
Seriál Radiožurnálu
-
Plýtvání se slevou. „Naše společnost je málo vyspělá,“ říká...
Dopolední Radiožurnál
-
Plýtvání jídlem? „Inspirací by nám měly být naše babičky,“ radí šéfkuchař restaurace Sůl a řepa
Speciál Radiožurnálu
-
Jarní polévka s podmáslím a zastřeným vejcem
Vaříte tradičně s Českým rozhlasem Karlovy Vary
-
Vařit se dá levně, a přitom i chutně a zdravě, tvrdí šéfkuchař z Větruše
Host Dopoledního expresu
-
Láďa Hruška doporučuje bezlepkové brownies, bez zrnka mouky a věřte nebo ne, i bez zrnka cukru
Páteční host