Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
Ve společnosti Varnsdorfské uzeniny vyrábějí a udí i podle prvorepublikových receptů
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne

Sever
Ve společnosti Varnsdorfské uzeniny používají nejen své vlastní receptury, ale i ty staré, převzaté, prvorepublikové. Titulem ČESKOSASKÉ ŠVÝCARSKO regionální produkt se pyšní salám Lužičan, tlačenka světlá i Menčíkova podkova.
Eva Bucharová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Kočičí štajryš. Staročeský, jednoduchý, výborný
Vaří Mirka Kuntzmannová
-
Babiččina štola s marcipánem
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Zámecké sady Chrámce pěstují staré odrůdy ovocných stromů. Z plodů pak vyrábějí džemy i pálenky
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
-
Místa v srdci kuchaře Vladimíra Tůmy
Místa v srdci
-
O jídle v dobách svatého Václava a nejstarší recepty z našich krajů
Kuchařské čarování
-
Vepřová kotleta patří mezi velmi oblíbené kusy masa. Udělejte si ji tentokrát na jablkách a cibuli
Vaříme s Habadějem
-
Připravit tradiční slovinský dezert doma prý není nic těžkého...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Dokonalá chuťovka k pivu, to jsou zelné placky s tvarohem a škvarky Aleny Najnarové z Černíkova
Pochoutkový rok
-
Kuchařina je umění i řehole. Jak pracují ti nejlepší?
Máme hosty
-
Ve vlastní šťávě: Hummus není pomazánka
Ve vlastní šťávě