Vaření s Mirkou Kuntzmannovou
Květáková polévka s ovesnými vločkami. Zdravá a dietní
Vaření s Mirkou Kuntzmannovou
Plzeň
K zahuštění nepoužjeme jíšku, ale polévku zahustíme ovesnými vločkami, které spolu se zeleninou uvaříme. Připravíme vlastně velmi dietní variantu. Ovšem na chuti to poznat není, naopak máslo, které přidáme na závěr, polévku provoní a zjemní.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Bublanina s borůvkami. Vyzkoušejte senzační šlehané těsto
Vaření s Mirkou Kuntzmannovou
-
Veganská zeleninová směs
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Masové kuličky se zelím si určitě všichni zamilují. A vám se přitom budou vařit snadno i rychle
Vaříme s Habadějem
-
Objevil se ve vašem obchodě mangold nebo pak choi? Sáhněte po něm
Přírodní lékárna
-
Vaření s kopřivami a klíčení čočky nebo fazolek, tedy příprava té nejčerstvější zeleniny
Kuchařské čarování
-
Číčánková polévka je rychle hotová a chutná. Naučila nás ji vařit Zdeňka Majerová z Dobřan
Pochoutkový rok
-
Světlá, tmavá, na sucho, ale i cibulová. Jak připravit jednotlivé druhy jíšek? Prozradí Babské rady
Babské rady
-
Fermentací posuneme chuť surovin na další úroveň. Zužitkujeme skoro všechno, říká kuchař Erik Cehlár
Ve vlastní šťávě
-
Při dochucování jídel sójovou omáčkou, kečupem, hořčicí nebo majonézou používejte rozum
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Grilování je radost. Která bylinka dodá kuřeti nebeskou chuť? Jak nakládat s marinádou?
Radioporadna