Vaříme s Habadějem
Lososová frittata se špenátem. Krásné jídlo, které vás na talíři nezklame svojí chutí ani barevností
Vaříme s Habadějem
Hradec Králové
Losos patří mezi nejdostupnější ryby na našem trhu. V kuchyni se dají využít téměř všechny jeho části. Losos patří mezi tučnější ryby. Více tuku obsahuje její břišní část, která je také šťavnatější. Obsah tuku se ale například s vepřovým masem opravdu nedá srovnat.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Udělejte si lososa v papilotě se špenátem! Ke zdravému jídlu se jako příloha hodí pečené brambory
Vaříme s Habadějem
-
Cibulové sádlo
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Nové kolo na jaro
Radioporadna
-
Lososa pečený s bylinkami a cibulkou podle kuchařské knihy Františky Hansgirgové z roku 1864
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
16.5. Šarm
Šarm
-
Krkonošské betlémy
Návštěva
-
Hrobka Augusta Dittricha v Krásné Lípě - 2.
Severočeský atlas
-
Lomnický kapr, další tip Petra Stupky v Kuchařském čarování
Kuchařské čarování
-
Při otevírání lahve vína pozor na zvuk. A co o vínu prozrazuje korek?
Pochoutkový rok