Vaříme s Habadějem
Zapečené kuře s rajčaty. Šťavnaté drůbeží maso krásně vynikne v kombinaci s rajskými jablíčky
Vaříme s Habadějem

Hradec Králové
S trochou nadsázky by se dalo říct, že kuře je takový novodobý králík. Poté, co se snížil počet drobných chovatelů králíků, získalo kuře v českých domácnostech podobnou pozici díky snadné úpravě, cenové dostupnosti a lahodné chuti. Kdo by neměl rád jemné, křehké a lehce stravitelné kuřecí maso?
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Železo v potravinách. Proč je pro naše zdraví důležité?
Jezte, ať vám to sluší
-
S trochou nadsázky se dá říct, že kuře je novodobý králík. Výborné je na zelí s anglickou slaninou
Vaříme s Habadějem
-
Pikantní králík od Veroniky Bačkovské je dělaný prostě jinak a je úžasně smetanově šťavnatý
Pochoutkový rok
-
Je nutné mít pro chov králíků magických sedm kotců? Poradí vám zkušená chovatelka Alice Votavová
Radioporadna
-
Domácí činění králičí kůže je možné, ale zdlouhavé. Vhodné jsou kožky se zimní srstí
Hobby magazín
-
Pálivé kuře na citrónech
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Králíky, či slepice? Na výstavu, na mazlení nebo na pekáč?
Svět zvířat
-
Na Statku U zvířátek v Nové Bukové vás nechají podojit krávu...
Česko – země neznámá
-
Italská kuchyně není jen pizza a těstoviny
Zápisník zahraničních zpravodajů