Ve vlastní šťávě

Nevadí, když povolíme a nejsme na sebe tak drsní, říká majitelka Divokýho Bistra na Šumavě

Ve vlastní šťávě

Nevadí, když povolíme a nejsme na sebe tak drsní, říká majitelka Divokýho Bistra na Šumavě
Jitka Sauvage (vpravo) a její tým z Divokýho Bistra (zleva Jiří Štěpánek, Nela Coufalová a Jan Obranec)

Radio Wave

Bistro u kempu už dávno neznamená jen párek na tácku a pivo dvanáctku, jakkoli se občas návštěvníkům po starých dobrých časech zasteskne. Své o tom ví majitelka šumavského Divokýho Bistra, která už před osmi lety převzala kiosek po svém strýci – a přetvořila ho v bistro rozkročené z Francie až do Indonésie, přičemž neztratila ani přízeň původních hostů.
Juliana Fischerová

Více z pořadu

Ostatní také poslouchají

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu