Ve vlastní šťávě
Nevadí, když povolíme a nejsme na sebe tak drsní, říká majitelka Divokýho Bistra na Šumavě
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
Bistro u kempu už dávno neznamená jen párek na tácku a pivo dvanáctku, jakkoli se občas návštěvníkům po starých dobrých časech zasteskne. Své o tom ví majitelka šumavského Divokýho Bistra, která už před osmi lety převzala kiosek po svém strýci – a přetvořila ho v bistro rozkročené z Francie až do Indonésie, přičemž neztratila ani přízeň původních hostů.
Juliana Fischerová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Proč se pěstuje na Táborsku chmel? Rodinný pivovar Obora ukazuje, že i pivo může být farmářské
Ve vlastní šťávě
-
Už přes 100 let vyrábí Záhlinický pivovar slad klasickým...
Česko – země neznámá
-
V Chocni po letech vaří tekutý chléb. Splávek vám pohlídá pivočet
Máme hosty
-
Mickaël Bernon: Váš eidam ze supermarketu nemá se sýrem nic...
Náš host
-
V želetavském Starém hradě nocovala šlechta na cestách mezi...
Příběhy z Vysočiny
-
Tajemství chuti Dubského perníku se ukrývá v rodinném receptu na perníkové koření
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
-
Tak trochu jiné fitness centrum. Jak probíhají lekce spánku s instruktorem?
Zvídavec Evy Sinkovičové