Babské rady
Mořské ryby na talíři. Obalujte je jen v mouce, a pokud je vaříte, přidejte kapku octa!
Babské rady
Rádio vašeho kraje
Mořské plody a ryby obecně se pyšní vysokým obsahem omega 3 mastných kyselin, které jsou prevencí kardiovaskulárních onemocnění. Do jídelníčku bychom je tedy měli zařazovat pravidelně.
Jarka Vykoupilová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Žloutek je plný vitamínu D. Rozšlehejte ho s cukrem, koláčům tak dodáte lesk a krásnou barvu
Babské rady
-
S vůní tradice: Příběh kapra. O jeho zpracování ve studené kuchyni s šéfkuchařem Romanem Paulusem
S vůní tradice: Příběhy potravin
-
Předkrm z lososa
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Olivový olej po ránu nebo losos k obědu? Bohatý příjem omega-3 mastných kyselin zatočí i s alergiemi
Dva na Dvojce
-
Jak správně kupovat ryby? Co nejčerstvější z volného lovu, u mražených hledejte označení „seafrosen“
Radioporadna
-
Rybí ragú po staročesku. Skvělý pokrm s hustou zeleninovou omáčkou na kterém si smlsnou všichni
Vaříme s Habadějem
-
Jedna malá porce ryby dodá až polovinu potřebné dávky bílkovin a zdravé tuky pro srdce
Přírodní lékárna
-
Z běžné stravy byste vylučovat ryby neměli
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Černý rybíz zvyšuje imunitu a vinná réva je protizánětlivá, radila gemmoterapeutka Jarmila Podhorná
Apatyka