Cestovatel
Dvojka
Bulharsko zatím znal Petr Vavrouška spíš ve vnitrozemí. Tentokrát se porozhlédnul po černomořském pobřeží, kde ho zajímalo, jak moc se bulharská riviéra změnila od návštěvy prvního českého turisty v padesátých letech. V rozhovoru s Petrem Horkým došlo třeba na to, jak vznikl původní bulharský salát – šopák.
Petr Vavrouška
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
BONUS: Cestovatelská kuchařka Bulharsko. Proč má být šopský salát studený?
Cestovatel
-
Czechast Special: Three places in Brno to see
Czechast, Radio Prague International
-
Host: Petr Vlček, ředitel Českého centra ve Varšavě
Noční Mikrofórum
-
Evropské hlavní město kultury 2028: Broumov vs. České Budějovice
Akcent
-
Zaostřeno na ruské spoluobčany od Martiny Pouchlé
Zaostřeno
-
Kudy do Kocourkova nebo Tramtárie?
Čeština na vlnách
-
Petra Soukupová: Grilování
Strašidelné povídky
-
Pekelné doly u Lindavy na Českolipsku znáte z pohádky S čerty...
Česko – země neznámá
-
Výletní tip Ladislava Zibury: Vyrazte za kuriozitou, o níž se moc nemluví. Objevte selské baroko
Tip