Dva na Dvojce
DTest: Tuňáka ve vlastní šťávě v konzervě se bát nemusíte. Rtuť se nenašla. Uvážlivým výběrem navíc ochráníte delfíny
Dva na Dvojce

Dvojka
Poučka praví, že ryby se mají konzumovat alespoň jednou týdně. I takový konzervovaný tuňák může dané pravidlo splnit. Jak je to ale s obávanou rtutí? Jsou lepší variantou kousky než drcený tuňák? A co znamená označení Dolphin Safe na některých tuňákových konzervách? Jan Maryška z dTestu představil výsledky recenzí na výrobky Gran Mare z Penny, Nixe z Lidlu nebo značky Isabel.
Jiří Holoubek, Šárka Volemanová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Rybí divočina je k pohledání. Najdete ji ale třeba v Hurghadě, kde se usazuje také stále víc Čechů
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Nechutná, ale pomáhá. Čím nám prospívá rybí tuk a z kterých ryb je nejlepší?
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
Poradna: Jak na akvaristiku a proč rybičky nepatří do kulatého akvária
Poradna
-
Ryby na farmách jsou náchylné k infekcím. „Od antibiotik jsme přešli k očkování,“ popisuje virolog
Magazín Experiment
-
S Milošem Urychem o jarním rybaření
Svět zvířat
-
Pravidla pro lov pstruhů
Seriál týdne pod Ještědem
-
Důležitost ryb v našem jídelníčku neberte na lehkou váhu
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Sportovní rybolov a Jaroslav Kula a Patrik Vojtíšek v Klubu Rádia Junior
Klub Rádia Junior
-
Štika na smetaně
Dobroty Dáši Kubíkové