Dva na Dvojce
Pečení kvasového chleba doma je láska a radost. K ruce si ale vezměte i foťák, radí pekařka
Dva na Dvojce

Dvojka
Nadšenců domácího pečení chleba přibývá. Někteří si oblíbili jednoduchý chléb bez hnětení, druzí nedají dopustit na chléb kvasový. V čem je kvasový chleba výjimečný? Jaký je rozdíl mezi kvasem a kváskem? Kde si kvas opatřit? A jak připravit kvas z bezlepkové mouky?
Jiří Holoubek, Šárka Volemanová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Nejlepší chléb? Kvaskový žitno-pšeničný
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Co by to bylo za Babské rady bez fíglů do kuchyně? Přinášíme jich hned několik
Babské rady
-
Pečivo. Jakou roli hraje v našem jídelníčku?
Jezte, ať vám to sluší
-
Příprava kvasového chleba je zdlouhavá, ale upečený voní a chutná skvěle
Radioporadna
-
Hospodyně na Valašsku připravovaly a pekly chleba 24 hodin. Vyplatí se to i dnes
Pochoutkový rok
-
Jak na nejhezčího velikonočního beránka? Základem je správně nachystaná forma, radí pekařka
Dva na Dvojce
-
Chlebové dalamánky. Hodí se téměř ke všemu
Vaří Mirka Kuntzmannová
-
Buchty na téma diety. Tos nežral
Buchty
-
Chleba jako suvenýr? Kdo ochutnal uzbeckou lipjošku, vůbec se...
Zápisník zahraničních zpravodajů