Glosa Pavla Maurera
Zákeřná delikatesa dorazila do Prahy, láká Pavel Maurer na toxickou rybu
Glosa Pavla Maurera

Radiožurnál
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Udělejte si svoje zavináče z cejnů, budete nadšeni receptem Jana Pištěláka z Pustiměře
Pochoutkový rok
-
Pavel Maurer: Dobře upravená domácí ryba dokáže potěšit na těle i na duchu
Glosa Pavla Maurera
-
Štika na smetaně
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Pečený pstruh se slaninou a rozmarýnem. Noblesní ryba české kuchyně má velmi jemné a chutné maso
Vaříme s Habadějem
-
Rybí divočina je k pohledání. Najdete ji ale třeba v Hurghadě, kde se usazuje také stále víc Čechů
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Kapr a jiné ryby na talíři. Jak si pochutnat dvojnásob?
Dobré dopoledne
-
Z běžné stravy byste vylučovat ryby neměli
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Pokrmy z ryb a pozvání na výlov rybníka Rožmberk
Kuchařské čarování
-
Kam v Praze na ryby?
Prahou křížem krážem
-
Výlov rybníku na Farmě Blaník s Milošem Zapletalem
Pochoutky na talíři