Host Radiožurnálu

Italská gastronomie se vyznačuje jednoduchostí a pospolitostí. Sdílený čas u jídla je základ, popisuje foodblogerka Kunstovná

Host Radiožurnálu

Italská gastronomie se vyznačuje jednoduchostí a pospolitostí. Sdílený čas u jídla je základ, popisuje foodblogerka Kunstovná
Na žádném italském stole dnes nebude chybět panettone – tradiční vánoční moučník s rozinkami

Radiožurnál

Miluje objevování receptů. Nejvíce si jich přiváží ze zahraničí, zejména ze slunné Itálie. Co ji na italské gastronomii tolik přitahuje? Čím bychom se mohli u Italů v kuchyni inspirovat? A co nesmí chybět na silvestrovském stole v žádné italské rodině? Silvestrovským hostem Radiožurnálu byla Martina Kunstovná, zakladatelka blogu Bistro Sezóna.
Patricie Strouhalová

Více z pořadu

Ostatní také poslouchají