Host Radiožurnálu
Italská gastronomie se vyznačuje jednoduchostí a pospolitostí. Sdílený čas u jídla je základ, popisuje foodblogerka Kunstovná
Host Radiožurnálu
Radiožurnál
Miluje objevování receptů. Nejvíce si jich přiváží ze zahraničí, zejména ze slunné Itálie. Co ji na italské gastronomii tolik přitahuje? Čím bychom se mohli u Italů v kuchyni inspirovat? A co nesmí chybět na silvestrovském stole v žádné italské rodině? Silvestrovským hostem Radiožurnálu byla Martina Kunstovná, zakladatelka blogu Bistro Sezóna.
Patricie Strouhalová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Alois Jirásek: F. L. Věk
Četba na pokračování
-
Petr Sís: Tři zlaté klíče
Tip mujRozhlas
-
William Somerset Maugham: Barevný závoj
Četba na pokračování
-
Zdeněk Jirotka: Saturnin
To nejlepší k poslechu
-
O princezně solimánské. Oblíbená pohádka s Jiřím Sovákem, Rudolfem Hrušínským a dalšími hvězdami
Velká pohádka
-
Že fanoušci volali „sysel“, mě nabíjelo optimismem. Věděl jsem, že jim nejsem fuk, směje se Horváth
Host Lucie Výborné
-
Ladislav Beran: Vánoční nadílka. Četnická humoreska z prvorepublikového Písecka
Povídka na sobotu
-
Proti hlavě prašivé. Huptychův výběr léčebných rituálů z 19. století
Souzvuk
-
Obchodník se smrtí, díl II.: Velký šéf
Vinohradská 12
-
Přemysl Rut: Konec dobrý, všechno špatně. Tragikomedie s Viktorem Preissem
Hra na neděli