Kuchařské čarování
Kedlubna je nedoceněná zelenina, říká kuchař Petr Stupka
Kuchařské čarování
![Nakrájíme kedlubny na kedlubnové zelí](/sites/default/files/styles/detail/public/rapi/2024-06/d951dab4778edc9ebf54177c4b5402b6.jpg?h=8b7966f8&itok=_v3oKXXo)
České Budějovice
Kuchařská kouzla se v tomto vydání magazínu budou týkat jarní zeleniny. Čarování nabídne šunkové kedlubny, speciální polévku ze Švýcarska a jahodový koláč s kokosem. Chybět nebude ani hrášek, fenykl a ani kousek krásně upečeného masa.
Petr Stupka
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Křidýlko, nebo stehýnko? A pak věhlasný čokoládový dezert. Inspiraci pro vaše vaření má Petr Stupka
Kuchařské čarování
-
Objevte chuť černuchou okořeněných dýňových placiček
Hobby magazín speciál
-
Pochoutkový rok
-
Zapečená kuřecí stehna. Pokud je máte také raději než prsa, udělejte si je podle našeho receptu
Vaříme s Habadějem
-
Jak jsem poznal svět (1/4). Kdo je dnes cestovatel?
Cestovatel
-
Václav Erben: Bláznova smrt
Četba na pokračování
-
Ondřej Fibich: Ztracený povídky I. Léta dospívání v divných časech normalizace
Povídka
-
O radosti z jídla i ze života: Zpracované potraviny. Čím nahradit oblíbené chipsy?
Jezte, ať vám to sluší
-
Kuřecí pomazánka
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Jarní polévka s podmáslím a zastřeným vejcem
Vaříte tradičně s Českým rozhlasem Karlovy Vary