Lahůdky od vedle
Hovězí T-bone steak ze statku Hlinky zaručuje šťavnatý gastronomický zážitek
Lahůdky od vedle

Karlovy Vary
Hovězí T-bone steak z ekologického statku Hlinky na Karlovarsku získal ocenění v soutěži Regionální potravina Karlovarského kraje v kategorii trvanlivých masných výrobků. Podle majitelů statku je tajemství úspěchu prosté. Ekologické zemědělství, absence chemických úprav, pečlivý proces zrání a humánní porážka skotu vedou k vynikající chuti a prvotřídní kvalitě masa.
Dana Jelínková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Lahůdky od vedle představují oceněné potraviny z Karlovarského kraje
Lahůdky od vedle
-
Pro české politiky je maso pořád posvátné. Dovede nás k vegetariánství neviditelná ruka trhu?
Prolomit vlny
-
Játrová paštika bez masa? Chuť není problém, nejtěžší je vytvořit strukturu, přiznává výzkumník
Natura
-
Z lesa na stůl: Lesy ČR chtějí vrátit zvěřinu do české kuchyně
Zprávy z Vysočiny
-
Máte rádi maso a chcete hubnout? Poradili jsme podle čeho si...
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Norci, lišky a ondatry už netáhnou. Jejich chov u nás skomírá
Radioporadna
-
Chuť masa bez masa. Veganské burgery jsou výrobní alchymie
Zdraví v cajku
-
Ovce jsou dobrý sport pro romantiky, byznys ne. Jehněčí stále budí nedůvěru, říká chovatel ovcí
Host Radiožurnálu
-
Starousedlík František Komárek ze slezské obce Rohov má na...
Česko – země neznámá