Názory a argumenty

Poslechněte si všechny čtvrteční komentáře s Petrem Schwarzem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny čtvrteční komentáře s Petrem Schwarzem
Petr Schwarz, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

V ODS doutná boj o její identitu a budoucnost. Korespondenční volby a záhadná liknavost Fialovy koalice. Bek a Válek jako sloni v porcelánu. Schůzka prezidentů V4. Klid zbraní v Gaze.
Petr Schwarz

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Nečekané výsledky nizozemských voleb, pnutí v ODS ohledně budoucnosti koalice spolu či jakou šanci má zavedení korespondenční volby v Česku nejenom? Tato témata rozeberou následující půlhodince Názorů a argumentů naši komentátoři. Příjemný a ničím nerušený poslech přeje Petr Schwarz Názory a argumenty.

  • Předčasné parlamentní volby v Nizozemsku skončily velkým překvapením. Nejvíce hlasů s náskokem získala krajně pravicová nacionalistická strana pro svobodu chyb.

  • Ta Wilderse. Hlasovalo pro ni 23 a půl % nizozemských voličů. A o tom teď budu mluvit s komentátorem ČRo Janem Fingerlandem. Dobrý den. Ukazovalo něco, že favorizovaní pravicoví liberálové mohou skončit až třetí a s téměř desetiprocentním odstupem?

Více z pořadu

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu