Názory a argumenty

Poslechněte si všechny čtvrteční komentáře s Radko Kubičkem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny čtvrteční komentáře s Radko Kubičkem
Radko Kubičko, komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

V souboji o Bílý dům má mírně navrch Trump, Harrisová mění taktiku. Kdo bude učit naše děti? Mladí učitelé a učitelky už nechtějí být levnou pracovní silou. Evropský souboj obnovitelné zdroje versus jádro pokračuje. Proč třetina lidí dává přednost minulému před současným režimem? Saša Vondra „bojuje“ za svobodu slova s lidmi od Okamury a Konečné. To jsou paradoxy.
Radko Kubičko

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Digitalizace stavebního řízení. Zpět na začátku souboji o Bílý dům má mírně navrch Donald Trump. Kamala Harrisová mění taktiku. Kdo bude učit naše děti? Mladí učitelé a učitelky už nechtějí být levnou pracovní silou. Proč třetina lidí dává přednost minulému před současným režimem? Saša Vondra bojuje v uvozovkách za svobodu slova s lidmi od Okamury a konečné. To jsou paradoxy a svět je krvavá a vlídná realita. Pulp Fiction. To jsou titulky našeho komentářového pořadu. Od mikrofonu vás zdraví Radko Kubičko.

  • Názory a argumenty.

  • Vývoje a opravách systému digitálního stavebního řízení, který byl spuštěn za Ivana Bartoše z Pirátské strany, se pokračovat nebude. Rozhodla tak vláda s tím, že tento systém bude zatím možné dočasně používat souběžně s původně využívanými systémy. No a ve studiu vítám kolegu komentátora ČRo Petra Hartmana. Dobrý den. Dobrý den. Takže to vypadá, že všechno je zpět a začíná se vlastně od začátku celá digitalizace stavebního řízení.

Více z pořadu

Ostatní také poslouchají

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu