Názory a argumenty

Poslechněte si všechny pondělní komentáře s Janem Bednářem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny pondělní komentáře s Janem Bednářem
Jan Bednář, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Státní rozpočet na příští rok bude předvolební, jednání o něm zvlášť tvrdá. Jak se projeví snížení sazeb v dostupnosti bydlení. Evropské strategické agendě chybí finanční opora, bez které ji nejde naplnit. Vzpomínka na Adama Černého. O ruské sebelži a otázce viny. Podruhé středem pozornosti.
Jan Bednář

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Lži a otázka viny. Příprava státního rozpočtu na příští rok a vzpomínka na našeho kolegu Adama Černého. To jsou vybrané náměty pondělního vydání pořadu rozhlasových komentářů, kterým vás provází Jan Bednář.

  • Názory a argumenty.

  • NKÚ zveřejnil dnes ráno informace o své kontrole systému rozdělování dotací na kulturní aktivity v ČR. Kontroloval rozdělení dotací pro více než 9000 projektů a došel k závěru, že systém byl v kontrolované době zbytečně složitý a neefektivní a přínosy podpory jsou nejasné. Ve studiu proto vítám vnitropolitického komentátora ČRo Petra Hartmana. Dobrý den. Dobrý den. Co vyplývá ze zprávy NKÚ?

Ostatní také poslouchají

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu