Pochoutkový rok
Jídlo z jednoho hrnce: Pečená kuřecí stehna na zelí a se smetanou od Boženy Tompichové jsou dokonalá
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Vypečené kuře, brambory se zlatavou kůrčičkou a zelí nasáklé výpekem a smetanou chutnají luxusně. Tohle jarní jídlo připravíte tak, že ingredience naskládáte do remosky a o víc se nestaráte. Božena Tompichová ze Žatce vaří nejraději v jednom hrnci také proto, že se všechny ingredience krásně chuťově propojí.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Polešniky Beaty Pilchové jsou 100 let starým jídlem horalů z Beskyd. Nejlepší jsou z raných brambor
Pochoutkový rok
-
Rychlá brokolicová omáčka
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Recept z Dámské jízdy: Salát z kysaného zelí
Dámská jízda
-
Místo šunkafleků zapečte těstoviny s brokolicí. Zelená je typická pro jaro, kdy se příroda probouzí
Vaříme s Habadějem
-
Jarní kuchařská inspirace – špenát, medvědí česnek, pórek
Kuchařské čarování
-
Holky z Hollywoodu kecaj, myslí si herečka Ilona Svobodová. Jejím receptem na krásu je optimismus
Dopolední host
-
Žluté, želené, pruhované. Jak zpracovat cukety? A proč jsou vhodné i pro naše oči?
Dva na Dvojce
-
Nouze naučila Řeky farmařit
Zápisník zahraničních zpravodajů