Pochoutkový rok
Kořenářská klasika. Proč se vyplatí mít kmín v kuchyni vždy při ruce?
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Kmín patří mezi koření, které se v našich domácnostech zabydlelo. Ve spoustě jídel je naprosto nepostradatelné - od pečiva, přes polévky, pečené maso, až po zelí nebo vařené brambory. Neméně zajímavé je i využití kmínu v lidovém léčitelství nebo kosmetice.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Rané brambory patří mezi základní potraviny a všichni je milujeme
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Cibule je základ. Správně orestovaná královna české kuchyně patří k majstrštykům
Pochoutkový rok
-
Mleté maso s rýží a rajčaty aneb vaření v jedné pánvi vás určitě hned tak bavit nepřestane
Vaříme s Habadějem
-
Kuře na podzimní zelenině
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Vánoční hubník. Tradiční štědrovečerní pokrm z Podkrkonoší
Vaření s Mirkou Kuntzmannovou
-
Vaření s kopřivami a klíčení čočky nebo fazolek, tedy příprava té nejčerstvější zeleniny
Kuchařské čarování
-
Jaro vybízí k očistě těla – nejvíc po ní volají naše játra
Host Dopoledního expresu
-
Štěnice láká teplo lidské postele, chtějí krev. Prozradí je černé tečky na prostěradle, líčí biolog
Dopolední host
-
Jídlem proti trápení
Ranní úvaha