Pochoutkový rok
Pečivový talířek slouží výhradně na pečivo. Je váš ten po vaší pravici, nebo levici?
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Možná se vám už v nějaké restauraci stalo, že vám vedle velkého talíře připravili i malý talířek. Říká se mu pečivový. Zdá se, že někdy je na pravé straně, někdy na levé. Který je pro vás a k čemu slouží, v tom nám udělá jasno mistr etikety Ladislav Špaček.
Patrik Rozehnal
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Nešvary obsluhy v restauracích: Kdy může odnést talíře ze stolu?
Pochoutkový rok
-
Méně obědů i hostů, málo večeří. To je současný obrázek velké části restaurací v podhůří Krkonoš
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Ladislav Špaček: Jsme jediný národ, který sní oběd za deset minut. Ostatní sedí u stolu co nejdéle
Hovory
-
Opačný pohled na pohostinství: Co všechno si myslí číšníci a...
Glosa Pavla Maurera
-
Kachna s jablkem
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Petr Sís: Tři zlaté klíče
Tip mujRozhlas
-
Oldřich Daněk: Dialog v předvečer soudu. Karel Höger a Otakar Brousek v rozhovoru o lékařské etice
Sobotní drama
-
Srnčí plec se šípkovou omáčkou. Zpestřete si podzim zvěřinou
Vaření s Mirkou Kuntzmannovou
-
Gerald Durrell: O mé rodině a jiné zvířeně
Četba na pokračování