Pochoutkový rok
Šťavnatá sekaná v bláně od Jána Murčeka je plná masové chuti a navíc bez strouhanky
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Nevšední sekaná, která vyhrává v hitparádě vláčnosti. Voní kořením a plecko s bůčkem dodají šťavnatost, která je zachovaná uvnitř díky bránici. Recept původně ze Slovenska od Jána Murčeka z Roštění si zamilujete.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Uzené s povidlovou omáčkou uvařil Rudolf Cibulka
Pochoutkový rok
-
Apetýt: Perníčky Zdenky Hanzelkové z Libhoště
Apetýt
-
Knedle s bejlím podle receptu od Suchých skal
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Petr Lukáš, sběratel vzácných hub
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Peter Mayle: Rok v Provenci
Četba na pokračování
-
Řecká studená omáčka tzatziki s aromatickými bylinami osvěží i zasytí
Hobby magazín speciál
-
Brno: Historické jádro je z velké části v puristickém stylu. Do kaváren se vešlo až 1000 hostů
Proměny měst
-
Pěstitelé zelí ve východních Čechách si pochvalují sklizeň. Díky babímu létu hlávky krásně dorostly
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Pavel Zedníček: V Kufru za mnou museli lítat a já jim pořád utíkal. Ale bavilo to všechny
Humoriáda
-
Sedavé zaměstnání. Jak tomu přizpůsobit jídelníček? Máme si vařit?
Jezte, ať vám to sluší