Pochoutkový rok. Kulinární magazín pro všechny milovníky dobrého jídla
Jezte, ať vám to sluší
O radosti z jídla i ze života: Probiotika. Kde je v potravinách najdeme a proč mají dobrý vliv na zdraví?
Přehrát
Doporučujeme
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 1. 11. 2024
-
Češi milují tatarku. A nejsou líní připravit si ji podle vlastní chuti
-
Svatomartinská husa zažívá renesanci. Poradíme, jak ji péct
-
Candát s vinnou pěnou a máslovou zeleninou od Jaroslava Sapíka je skvělý tip i na Vánoce
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 17. 11. 2024
-
Při otevírání lahve vína pozor na zvuk. A co o vínu prozrazuje korek?
-
Recept na švestkový koláč Nadi Konvalinkové
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 10. 11. 2024
-
Kdy konzumovat jablko pomocí ruky a kdy vidličkou? Radí Ladislav Špaček
-
Hospodský tatarák podle Romana Pauluse
-
Kuchařské čarování
Pravidelná porce inspirace a receptů pro všední i sváteční…
Vaříme s Habadějem
Každou sobotu dopoledne vaříme v přímém přenosu. A přejeme…
-
Dobroty Dáši Kubíkové
Každý všední den v 9:30 a v 15:30 hodin pro vás máme zajímavé…
Pochoutky na talíři
Rozhlasové vaření a talk-show s profesionálním kuchařem a…
-
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
Staročeské recepty vždycky zaujmou a leckterá kuchařka je někdy…
Vaříme se Slávkou
Svíčková vaší maminky je nejlepší na světě, meruňkové řezy tety…
Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
Poslouchat
Audio na téma: