Vaří Mirka Kuntzmannová
Pstruzi v aspiku. Na sváteční tabuli se budou vyjímat
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Vánoční kulinářská kouzla
Kuchařské čarování
-
Jednoduché kapří výpečky plné chuti od Marcela Popoviče z Plzně chutnají za tepla i za studena
Pochoutkový rok
-
Kapr na modro, salát vídeňského typu, polévka houbová. Proč ne? říká kuchař Václav Forman
Dobrá rada
-
Nic proti kaprovi, ale nemusíme se jím nacpat, říká kuchař Jiří Horák
Ve vlastní šťávě
-
Pečený losos s pikantní marinádou
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Kapr nemusí být na talíři jen o Vánocích. Udělejte si tuto chutnou rybu třeba teď na kari a zelenině
Vaříme s Habadějem
-
Dagmar Ruščáková: Bramborový salát
Nedělní káva