Vaříme s Habadějem
Kedlubna, taková obyčejná zelenina. A tak velké chuťové překvapení. Udělejte si ji s kuřecím masem
Vaříme s Habadějem

Hradec Králové
Kedlubna je jednou z nejstarších košťálovin. Pěstuje se celoročně na polích i ve sklenících, a dokud nejsou kedlubny zdřevnatělé, jsou lehce stravitelné. Je to velmi zdravá zelenina. Mnozí z nás ji ale konzumují jen syrovou. Jak z ní vytvořit výtečný oběd? Udělejte si kedlubnu s kuřecím masem podle našeho receptu.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Kuřecí prsa s fazolemi
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Cibule je základ. Správně orestovaná královna české kuchyně patří k majstrštykům
Pochoutkový rok
-
Brambory? Nebojte se jich, zařaďte je do svého jídelníčku
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Místo šunkafleků zapečte těstoviny s brokolicí. Zelená je typická pro jaro, kdy se příroda probouzí
Vaříme s Habadějem
-
České kedlubny vynikají. Využijte toho, uvařte polévku, duste je, upečte placičky
Přírodní lékárna
-
Kimči z Úsobí kvasí šest týdnů v šedesátilitrových sudech. Dělají se z něj i palačinky
Příběhy z Vysočiny
-
Pěstitelé zelí ve východních Čechách si pochvalují sklizeň. Díky babímu létu hlávky krásně dorostly
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Rady pro správné hnojení a jarní péči o cibuloviny
Zelené světy
-
Jak v kuchyni zpracovat zimní zeleninu? Vyzkoušejte něco nového, radí šéfkuchař Martin Havlík
Dva na Dvojce
-
Světlá, tmavá, na sucho, ale i cibulová. Jak připravit jednotlivé druhy jíšek? Prozradí Babské rady
Babské rady