Vaříme s Habadějem
Vepřové plátky s rajčaty. Chuťově výborný, relativně zdravý a snadný oběd, který na talíři potěší
Vaříme s Habadějem
Hradec Králové
Vepřové maso patří v zemích českých i moravských k tomu nejoblíbenějšímu. Na rovinu si musíme přiznat, že ale nepatří k těm nejzdravějším. Pokud ale zvolíte libovější varianty, není třeba mít výčitky.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Vepřová kotleta - oblíbené maso. Je spousta nápadů, co s ní. Zkuste ji zapéct v alobalu se žampióny
Vaříme s Habadějem
-
Tatarský biftek lze jíst dvěma způsoby. Nikdy se nemaže najednou celá topinka, tvrdí Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
-
Ve vlastní šťávě: Hummus není pomazánka
Ve vlastní šťávě
-
Chov husy české chocholaté
Hobby magazín
-
Grilování je radost. Která bylinka dodá kuřeti nebeskou chuť? Jak nakládat s marinádou?
Radioporadna
-
Máte rádi maso a chcete hubnout? Poradili jsme podle čeho si...
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Po desítkách let bude letos na podzim na trhu opět český křen. Pěstují ho v Hostíně na Mělnicku
Zprávy Českého rozhlasu Střední Čechy
-
Steak z krkovice na zelenině
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Výška šíje, osvalení, upevnění a stavba vemene. To je soutěž „Miss kráva“ při Zemědělském dnu Mžany
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Nejlepší je najít si svého řezníka v ulici a maso kupovat u něj, říká řeznický mistr Nitka
Poradna