Ve vlastní šťávě

Ve vlastní šťávě: Šestnáctka z Verony aneb U šéfkuchaře Simoneho Padoana

Ve vlastní šťávě

Ve vlastní šťávě: Šestnáctka z Verony aneb U šéfkuchaře Simoneho Padoana
Když skončí směna, Simone Padoano není doma u televize ani nepočítá tržbu. Stojí u pece a všem svým kolegům a zaměstnancům připravuje večeři

Radio Wave

Nedávno jsme se tady věnovali pizze a to se tak stává, že jakmile otevřete nějaké téma, ono se vám během krátké chvilky vrátí. Otázka, jak se dělala pizza před příchodem droždí, mi tak trochu nedávala spát. Protože naše středoevropská verze kvasového těsta nám prostě něco takového neumožňuje. Jenže to víte – Itálie je Itálie.

Více z pořadu

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu