Babské rady
Jak na chutnější a šťavnatější maso? Osvědčené tipy na přípravu i uchování přináší Babské rady
Babské rady

Rádio vašeho kraje
Pach králičího masa může někomu vadit, překrýt se dá přidáním čerstvé nebo sušené šalvěje či rozmarýnu. Kuřecímu masu k lepší chuti prospěje to, že ho necháme před tepelnou úpravou odležet v takzvané suché marinádě, tedy směsi koření a sušených bylinek.
Jarka Vykoupilová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Brusinky jsou skvělým doplňkem ke zvěřině i sýrům. Dát si je můžete také s oříšky nebo do džemu
Babské rady
-
Vepřová pečeně na jogurtu. Pusťte do své kuchyně „nový svěží vítr“ a určitě nebudete litovat
Vaříme s Habadějem
-
Pikantní králík od Veroniky Bačkovské je dělaný prostě jinak a je úžasně smetanově šťavnatý
Pochoutkový rok
-
Objevil se ve vašem obchodě mangold nebo pak choi? Sáhněte po něm
Přírodní lékárna
-
Jednoduchá omáčka z výpeku
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Jakub Štáfek: Když všichni říkají, že něco nejde, tak vím, že to jde. Jdu hlavou proti zdi
Blízká setkání
-
Stres: škodí nebo prospívá?
Host Dopoledního expresu
-
Králík s bůčkem na česneku
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou