Babské rady
Menu pro silné srdce: zelené listy, tmavé bobule, trocha oříšků a čokolády
Babské rady

Nejzdravější potraviny pro naše srdce jsou ty, které dobře znají sportovci: bílkoviny, tuky a zelenina. Konkrétně: zelená listová zelenina, kapusta, mangold, špenát, polníček, řeřicha, košťálová zelenina – vše, co bohatě obsahuje kyselinu listovou, která dokáže posilovat srdeční činnost.
Jarka Vykoupilová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Celerový salát s ovocem. Zdravý a moc dobrý
Vaří Mirka Kuntzmannová
-
Hrášek do každé zahrádky: Jak na jeho snadné pěstování a sklizeň plnou chuti i vitamínů?
Babské rady
-
Pikantní fazole aneb zdravá luštěnina. Zeleninová pochoutka, kterou určitě ocení nejen vegetariáni
Vaříme s Habadějem
-
Tělu dodejte plnohodnotnou stravu - bílkoviny, sacharidy i tuky
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Pórek je antibiotikum, pomůže proti únavě a hodí se do mnoha receptů
Přírodní lékárna
-
Dřevěné, plynové i elektrické grily vyžadují údržbu. Jak vyčistit grilovací mřížku?
Hobby magazín
-
Zapomněli jste vysít semínka zeleniny? Některé druhy zeleniny už časovou ztrátu nedoženou
Zahrádkářské tipy
-
Stres: škodí nebo prospívá?
Host Dopoledního expresu
-
Není cholesterol, jako cholesterol, potvrdili vědci. Doporučují jedno vejce denně
Laboratoř
-
Jak v kuchyni zpracovat zimní zeleninu? Vyzkoušejte něco nového, radí šéfkuchař Martin Havlík
Dva na Dvojce