Dva na Dvojce
Jak na dokonalé vánoční cukroví? Nepodceňujte kvalitní mouku s vyšším obsahem lepku, radí cukrářka
Dva na Dvojce
Dvojka
Blíží se Vánoce a k nim neodmyslitelně patří vůně upečeného cukroví. Jaké jsou základní rady pro úspěšné pečení? Proč se vanilkové rohlíčky někdy rozpadají? Jak připravit dokonalý krém? A jak zajistit, aby perníčky nepopraskaly? Na otázky posluchačů odpovídala cukrářka Pavlína Berzsiová.
Jiří Holoubek, Šárka Volemanová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Rychlost stárnutí ovlivňuje naše psychika. Životní optimisté a lidé aktivní stárnou pomaleji
Dva na Dvojce
-
Cukrářka Mirka van Gils Slavíková: Chcete mít super vánoční rohlíčky?
Blízká setkání
-
Vynikající nepečené cukroví, které zvládne každý
Radioporadna
-
Nepodceňujte svůj jídelníček a neodbývejte se, radí seniorům odbornice
Host Dopoledního expresu
-
Zdravá výživa: Dietní sestra Jaroslava Kreuzbergová radí tentokrát hlavně maminkám batolat. Co…
Poradíme vám
-
Pozvánka do vánočně vyzdobeného skanzenu v Kouřimi a telefonická soutěž pro posluchače
Po Česku
-
Tvarohová bábovka s rozinkami
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Kus sebe, láska k řemeslu a kvalitní suroviny. Klíč k úspěchu mladé cukrářky
Dobré dopoledne
-
Babiččiny pečené knedlíky
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Spisovatelka Helena Sobková
Návštěva