Dva na Dvojce
Nádivka, polévka nebo pyré se šlehačkou. Jak připravit jedlé kaštany v kuchyni?
Dva na Dvojce
Dvojka
Podzim je dobou kaštanů. Zatímco klasické kaštany zná každý, jedlé kaštany si své příznivce v kuchyni stále hledají, přestože se vyznačují jedinečnými vlastnostmi. Jak jedlé kaštany využít ve sladkých a slaných pokrmech?
Jiří Holoubek, Šárka Volemanová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Dva na Dvojce
-
Jarní kuchařská inspirace – špenát, medvědí česnek, pórek
Kuchařské čarování
-
Vražda nadvakrát. Dívka, kterou „dvakrát“ zabil mladík z diskotéky. Proč se její tělo nikdy nenašlo?
Kriminálka
-
Polešniky Beaty Pilchové jsou 100 let starým jídlem horalů z Beskyd. Nejlepší jsou z raných brambor
Pochoutkový rok
-
Vaření pro celou rodinu. Co s dětmi, které něco odmítají jíst a nechávají zbytky?
Jezte, ať vám to sluší