Dva na Dvojce
Nádivka, polévka nebo pyré se šlehačkou. Jak připravit jedlé kaštany v kuchyni?
Dva na Dvojce
Dvojka
Podzim je dobou kaštanů. Zatímco klasické kaštany zná každý, jedlé kaštany si své příznivce v kuchyni stále hledají, přestože se vyznačují jedinečnými vlastnostmi. Jak jedlé kaštany využít ve sladkých a slaných pokrmech?
Jiří Holoubek, Šárka Volemanová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Dva na Dvojce
-
Jarní kuchařská inspirace – špenát, medvědí česnek, pórek
Kuchařské čarování
-
Polešniky Beaty Pilchové jsou 100 let starým jídlem horalů z Beskyd. Nejlepší jsou z raných brambor
Pochoutkový rok
-
Květák se sýrem
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Eliška Novotná: Trávník
Rozhlasový sloupek
-
Strasti zahrádkářů bývají v létě úsměvné. Věděl to Karel Čapek a ví to i keramička Blanka Hrušková
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Miroslav Donutil hraje v novém seriálu psychotronika: Zažil jsem věci mezi nebem a zemí
Blízká setkání
-
Vaše každodenní inspirace: Vaříme s rozmyslem
Káva o čtvrté
-
Karel Čapek: Komisař Mejzlík zasahuje. Humorně laděné povídky o policejním aparátu 20. let
Hra na sobotu
-
S vůní tradice: Příběh brambor. Na co jsou bohaté? S nutriční terapeutkou Václavou Kunovou
S vůní tradice: Příběhy potravin