Hobby magazín speciál

Koláč s aromatickou komonicí lékařskou vám provoní kuchyni

Hobby magazín speciál

Koláč s aromatickou komonicí lékařskou vám provoní kuchyni
Komonicový koláč

Plzeň

V červnu zahrada nabízí spoustu jedlých květů, které se hodí na dozdobení jídel. Autorka květinových kuchařek Jana Vlková je často využívá jako přízdobu koláčů.
Soňa Vaicenbacherová

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Dnes s autorkou květinových kuchařek Janou Vlkovou zamíříme do zahrady. V červnu je totiž zahradní nabídka úplně skvělá. Květinová. Přesně tak.

  • Ty zahrady jsou na kvetla rozkvetlé, svěží, už je všechno napučené a ještě nic nezačalo usychat, jako se to děje potom později o těch letních prázdninových měsících. Takže je tam spousta věcí.

  • Ale my mnohdy ani nevíme, že ty květiny, které pěstujeme, jsou k jídlu.

Více z pořadu

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu