Pochoutkový rok
Morek se vrací do českých kuchyní, vhodný na vývar i do sladkých řezů
Pochoutkový rok
![Vývar z morkových kostí](/sites/default/files/styles/detail/public/rapi/2024-06/27f3266a86aface68cf0b299afb95d3f.jpg?h=75d67f6f&itok=IF32p9DD)
Rádio vašeho kraje
Kostní dřeň, lidově morek, je měkká tkáň, která vyplňuje vnitřky kostí savců. Morková kost, kterou si koupíte v řeznictví, má celou řadu využití. Vývar, morkové knedlíčky, pečená morková kost, morková pomazánka na topinku. Z morku naše prababičky pekly i sladké řezy.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Kefírová buchta od Heleny Kastnerové
Pochoutkový rok
-
Vepřová pečeně na jogurtu. Pusťte do své kuchyně „nový svěží vítr“ a určitě nebudete litovat
Vaříme s Habadějem
-
Jak se chovají ježci? Rádi. Ježci bělobřiší mají nejradši koupel v písku, červy a šplh
Máme rádi zvířata
-
Jak odstranit žmolky z oblečení? Kartáčem i jednorázovým holítkem, záleží na materiálu
Babské rady
-
Silná bolest v horní části břicha je typickým příznakem zánětu slinivky. Může jít i o život
Zdravíčko
-
Alena Mornštajnová: Hotýlek
Četba na pokračování
-
Ve vlastní šťávě: Jak na čočku
Ve vlastní šťávě
-
Plastický chirurg: Volají nás mnohdy tam, kde jsou ostatní obory v úzkých
Apatyka