Pochoutkový rok
Bezva tip na párty: Bramborové placky od Evy Rychtecké se dají jíst za tepla i za studena
Pochoutkový rok
![Bramborové placky](/sites/default/files/styles/detail/public/rapi/2024-06/f5affdbf4d36892f7fdfaa5d52126fb1.jpg?h=c3635fa2&itok=BjDk3ywJ)
Rádio vašeho kraje
Z mála surovin vykouzlíte rychlé a levné jídlo, které ocení na každé párty. Chutná jako odlehčený holandský řízek. U Evy Rychtecké z Přistoupimi se dělají ve velkém. Přitom stačí vařené brambory, šunka a tvrdý sýr. Ochutnáte jednu a chcete další.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pečená kuřecí stehna na zelí a se smetanou od Boženy Tompichové
Pochoutkový rok
-
Místo šunkafleků zapečte těstoviny s brokolicí. Zelená je typická pro jaro, kdy se příroda probouzí
Vaříme s Habadějem
-
Nejlepší filmy roku 2023 podle Čelistí Radia Wave: Umění jíst tvrdý chléb a milovat finské blues
Čelisti
-
Salát s vejci
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Alena Mornštajnová: Hotýlek
Četba na pokračování
-
Ve vlastní šťávě: Co máte dnes na péro?
Ve vlastní šťávě
-
Když čekanku miluješ, není co řešit, soudí v Belgii
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Jídla z rýže
Kuchařské čarování
-
Franz Kafka: Zámek
Četba na pokračování