Pochoutky na talíři
Vánoční rybí polévce podle rodinného receptu propadla Vilma Cibulková
Pochoutky na talíři
Střední Čechy
Tradiční jídla si žádají tradiční recepty. Osvědčený postup na vánoční rybí polévku z kapřích hlav a mlíčí prozradil šéfkuchař pražské restaurace Bella Vista Tomáš Turek. Recept na silnou polévku s minimálním zahuštěním má od své babičky. Vynikající chuť ozbrojila i Naďu Konvalinkovou, Patrika Rozehnala a herečku Vilmu Cibulkovou.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Rybí polévka, pokrmy z hub a brambor a na závěr závin
Kuchařské čarování
-
Vánoční rybí polévka: někdo na ni nedá dopustit a jiný ji nepozře. Tradicí je od 19. století
Pochoutkový rok
-
Kapr na modro, salát vídeňského typu, polévka houbová. Proč ne? říká kuchař Václav Forman
Dobrá rada
-
Nadívaný kapr na Velký pátek
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
S vůní tradice: Tipy pro vánoční stůl. O vánoční zvěřině s šéfkuchařem Filipem Sajlerem
S vůní tradice: Příběhy potravin
-
Recept z Dámské jízdy: Salát z kysaného zelí
Dámská jízda
-
Srnčí plec se šípkovou omáčkou. Zpestřete si podzim zvěřinou
Vaření s Mirkou Kuntzmannovou
-
Jarní polévka s podmáslím a zastřeným vejcem
Vaříte tradičně s Českým rozhlasem Karlovy Vary