Přírodní lékárna
Pusťte si do kuchyně hadí mord. Černý kořen je lahůdková a velmi zdravá zelenina
Přírodní lékárna
České Budějovice
Původní léčivá bylina černý kořen je osvěžující změnou jídelníčku. Podobá se křenu, chutná jako pastinák a připravuje se jako chřest. Jde o vynikající lahůdkovou zeleninu, která se dříve často pěstovala na zahrádkách.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pórek je antibiotikum, pomůže proti únavě a hodí se do mnoha receptů
Přírodní lékárna
-
Skrytá síla kořenové zeleniny. Dejte si petrželové hranolky nebo celerové řízky
Babské rady
-
Čaj z afrikánů vám pomůže zklidnit rozbouřený žaludek po bujarých oslavách
Hobby magazín speciál
-
Bezinka, kosmatice, smrdibez nebo kozičky aneb květnové bylinky jsou v kurzu
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Šmelhaus
O původu příjmení
-
Víte, jak správně připravit lilek nebo-li baklažán? A co z něj uvařit? Udělejte si ho zapečený
Vaříme s Habadějem
-
Lahodná a rychlá je svíčková pro chudé neboli zadělávané dršťky od Dagmar Taláškové z Ostravy
Pochoutkový rok
-
Nejlepší domácí sirup: Ovoce zpracujte za studena, byliny potřebují horkou vodu
Radioporadna
-
Fermentací posuneme chuť surovin na další úroveň. Zužitkujeme skoro všechno, říká kuchař Erik Cehlár
Ve vlastní šťávě